Taborety Gazowe

W  gastronomi jednym z ważniejszych urządzeń jest taboretu gazowy, jego zastosowanie ogranicza stosowanie wielu aparatur. Jest to urządzenie profesjonalne wręcz wymagane w gastronomii, upraszcza ono pracę pracownikom gastronomii. Taboret gazowy jest to poręczna alternatywa dla kuchni gazowej, składający się zazwyczaj z jednego palnika. Praca przy taborecie gazowym ułatwia kładzenie na nim i zdejmowanie z niego dużych garnków jego wysokość jest niewielka. Duże naczynia są łatwo podgrzewane dzięki jego mocy czyli rozmiarowi  palnika. Zastosować je można również w warunkach domowych gdy trzeba zrobić na przykład posiłek dla kilkudziesięciu osób. Duża rodzina ma wtedy pożytek z tego urządzenia. Taboret służy generalnie do podgrzewania pożywienia. Taboret gazowy dużo szybciej podgrzewa posiłek niż zwykły palnik oraz  dzięki dużej mocy można nim podgrzewać duże  większe ilości. Jego zastosowanie ma znaczenie w żywieniu zbiorowym. Taborety gazowe mają innowacyjne zastosowanie są rozwiązaniem zamiast pieców , jakość ich działania jest rewelacyjna. W użytkowaniu taboretu gazowego jest kilka ważnych zasad, podłącza go osoba uprawniona wtedy zostaje podbita gwarancja, wymiana butli musi zostać wykonana przez  osobę uprawnioną. Należy stosować gaz zalecony przez producenta.

TABORET GAZOWY MODEL 4-01... czytaj więcej
Cena Produktu:
detaliczna 120 zł
TABORET GAZOWY MODEL 3-01... czytaj więcej
Cena Produktu:
detaliczna 100 zł
TABORET GAZOWY MODEL 4-01P... czytaj więcej
Cena Produktu:
detaliczna 160 zł
TABORET GAZOWY MODEL 3-01P... czytaj więcej
Cena Produktu:
detaliczna 135 zł
Strona Główna   |    Dystrybutorzy   |    Nota Prawna   |    Kontakt   |    Linki   |       |       |   
wykonanie:: rafamalk.pl